NOTD – Nail of the Day

3 01 2013

Jag gillar saker i fina färger och jag gillar att organisera mina saker fint och dessa två intressen kan jag förena i ett enda ord, nämligen nagellack. Nagellack är fint på nageln men det är även fint i flaskan, och så kan man arrangera flaskorna fint. You get the drift?

Jag är dock ingen storsamlare av nagellack (ännu) och min tämligen modesta samling uppgår för närvarande till 19 flaskor i fina färger och av varierande märken. Lyxigast i samlingen just nu är Chanel-lacket Peridot som jag köpte på Schipol i höstas på väg till NYC. Idag har jag dock en annan färg på mig som heter Exceptionally Gifted och kommer från China Glaze. Den är en fin frostad rosa (tvåa från höger på bilden nedan) och ingick i kollektionen med samma namn som togs fram år 2009 för brudar och deras brudtärnor, och eftersom vi ska gifta oss i år kändes det som ett passande val!

China Glaze säljs lite här och var i Sverige men är ganska så dyrt (runt 100-lappen per flaska tror jag) så man kan passa på att fylla på förrådet om man har vägarna förbi USA där de såklart är betydligt billigare (runt $7-8 har jag för mig). Just denna flaska fyndade jag dock på Gekås i Ullared (!) för ynka 50 kr i höstas!

china_glaze_exceptionally_gifted_collection

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: