Min nyaste vän!

5 09 2012

En het dag (jo, när det är över 40 grader ute får det nog gå under benämningen hett) i somras vandrade jag och Anders in på Von Maur department store i Omaha, Nebraska och dryga 20 minuter senare gick vi ut igen med en ny dyrgrip i släptåg! Hon heter Petal to the Metal Natasha och är från Marc by Marc Jacobs, dvs hans något mindre svindyra linje. Inköpet firades med ett besök på Cheesecake Factory next door!

Jag träffade henne för första gången förra sommaren i Marc by Marc Jacobs-affären i Provincetown på Cape Cod men tyckte det kändes lite övermäktigt att lägga ut så mycket pengar på något som jag just kommit på att jag ville ha, och så var den mycket påflugne expediten allt annat än trevlig. Shame on me! För efter det grämde jag mig som tusan när jag inte hittade väskan vare sig här eller där i rätt färg (jag ville inte ha en svart eller för ljus) och efter att till och med ha letat i Tokyo i våras gav jag nästan upp och förlikade mig med mitt öde att vara Natasha-lös för resten av livet.

Men, nu har molnen äntligen skingrats och min nya vän från Omaha, Nebraska har gjort sig hemmastadd bland de andra kompisarna. Nya äventyr väntar runt hörnet och jag tror att hon ska få följa med på vift till NYC i oktober! Slutet gott allting gott!


Åtgärder

Information

One response

6 09 2012
Peter

Awesome! Good for you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: