Lilla sötnos..

12 12 2011

Har inte haft någon lust att skriva på över en månad.. mammas och pappas lilla Ennis blev sjuk och det fanns inget vetrinärerna kunde göra så hon fick åka till himlen. Nu har hon det bra på ängen med Leia och Nate och mår finfint! Men en efter en blev de andra små missarna sjuka och fick ligga på sjukhus med dropp och så och då är man så orolig att det inte finns någon energi över för bloggar.. Nu mår de som tur är bättre alla fem och vi håller alla tummar vi har för att de ska bli helt återställda!

Annonser

Åtgärder

Information

4 responses

13 12 2011
Albert

Ja, lilla Ennis var så fin och tillgiven, så det var ett hårt slag. Tur att de andra missarna nu är så gott som återställda.

14 12 2011
Misse

Ååh så tråkigt! Var det den nya lilla sötisen? Inser vilken tur vi har med alla våra kissar som är friska och krya. Mitt största bekymmer just nu är hur jag ska hinna ge alla den kärlek de behöver under 10 dagar runt nyår när döttrarna är i Toronto med sin pappa…

15 12 2011
Trollet

Ja det var den lilla nya sötnosen.. Vi tänker mycket på henne men vet att hon har det bra nu. Och hon var inte ensam en endaste sekund!

Du behöver inte oroa dig, jag tror du har kärlek och omtanke om alla så att det räcker och blir över, du är ju snäll ju 🙂

Tipsa döttrarna om att handla på Winners, en av mina kanadensiska favvo-affärer med designerkläder och allt möjligt till billig penning! Och gillar de shopping är ju Eton Centre givet!

15 12 2011
Tjindar

Tipsa även om Sirloin burgers på A&W och popcorn från Kernels

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: