Bokrea anno 2011

24 02 2011

Tog en liten sväng på la stada igår och besökte bokrean på Åhléns. Den var i mycket behändigt miniformat och trots detta lyckades jag komma därifrån med fyra nya böcker! Jag hade redan innan rean bestämt mig för att inhandla Elsas värld som är del två i Sofi Fahrmans bokserie om modebloggerskan Elsa, inte för att jag tyckte att den första boken var jättebra (för det tyckte jag inte, Elsa var tvärtom ganska så naiv och korkad att jag retade upp mig på henne allt som oftast) utan för att jag ville ge del två en chans för att se om det jag inte gillade kanske bättrat sig. Bland bokhögarna hittade jag också Alexander McCall-Smiths Livet på Scotland Street 44 och bestämde mig för att den nog borde vara bra eftersom jag gillar både Damernas detektivbyrå och Filosofiska söndagsklubben.

När jag bodde i Kanada läste jag Queen of Babble av Meg Cabot och när nu uppföljaren Babbeldrottningen i New York fanns på rea kändes det som att det kanske var dags att återknyta den bekantskapen. Jag kommer ihåg att jag läste den första boken på ett mysigt hotellrum i Quebec City så får se var nummer två ska läsas någonstans 🙂 Den fjärde och sista boken är en biografi-ish om Paris Hilton med titeln Paris Hilton: ett liv i rampljuset skriven av en Chas Newkey-Burden så jag får min välbehövliga dos amerikanskt skvaller!

Vad har ni andra handlat på bokrean?

Annonser

Åtgärder

Information

One response

25 02 2011
fantasyflickan

Nu har jag också handlat. Det blev de två superfina klassikerboxarna, Nattvakten av Sarah Waters, Signal av Stephen King och Anne Brontës Agnes Grey. Är mycket nöjd med mina köp! (Och har lite ångest över de där boxarna eftersom jag har nästan alla böckerna redan. Men de var ju sååå fiiina.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: