Vill ha!

7 02 2011

Att jag vill ha en walk-in closet är ingen hemlighet. Allra helst ska den vara rejält stor och fungera som ett kombinerat dressing room med speglar, fluffig matta och en fin schäslong att slänga sig själv och/eller kläder på. Det ska också finnas ordentligt med plats för alla mina väskor och fina boxar. Min nya lägenhet bjuder dock inte på någon sådan lyx. Det enda walk-in som finns är ett skafferi i köket och en liten skrubb bredvid toan. Jag ska visserligen försöka göra bästa möjliga av skrubben men mina drömmars walk-in closet blir den aldrig.. Hade jag ett hus med snedtak skulle jag gärna göra en walk-in closet som på bilderna nedan (bilder från Leva&Bo).

Annonser

Åtgärder

Information

4 responses

7 02 2011
fantasyflickan

I vår nya lägenhet kommer sovrummet se ut lite så här. Fast sjaskigare. Och med en säng då…

8 02 2011
Trollet

Ny lägenhet? Har jag befunnit mig i radioskugga så länge att jag missat att ni ska flytta… oj då! Berätta!

8 02 2011
Misse

Vill ha!!!!! Men jag har inte så mycket kläder, väskor, skor och smycken så jag skulle fylla upp ens en fjärdedel, men jag kanske skulle ligga på divanen och läsa lite.

8 02 2011
Trollet

Jag skulle oxå ligga på divanen och vräka ut mig som en pascha 🙂 Jag har iofs så mycket kläder, väskor och annat att jag enkelt skulle fylla upp denna och förmodligen en lika stor walk-in closet till.. Jisses! Tur att rensningen tog en liten början i söndags i föräldrarnas garage med en hel flyttkartong med kläder anno 2002-ish som skänktes till behövande. Endast 4 plagg fick följa med mig in i nuvarande garderob: två tjocka polotröjor (behövs på smällkalla jobbet), en gul och glad finstickad tröja från mitt gamla favvomärke Douglas Rose och en nostalgi-tisha från min gamla casinoarbetsgivare. Lite stolt blir jag allt av att jag lyckades rensa bort så mycket så snabbt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: