Shopping deluxe!

30 07 2010

Jag och A är alltså hemma från vår roadtrip på USA:s östkust och ler åt våra nästan 50 ”nya” kg vi bar med oss hem. Resan mellan NYC och Florida var toppen och trots rekordvärme (inte en dag, eller natt för den delen, under 35 grader) njöt vi så mycket vi orkade av väder, sightseeing och shopping. Några av resans höjdpunkter var:

  • besök på Ivy League skolan Princeton i New Jersey, murgrönan växte tät och vi kände oss hur hemma som helst.
  • Atlantic City, New Jersey. Vårt hotell, Trump Taj Mahal, var det lyxigaste jag bott på och vår svit med hisnande utsikt låg näst högt upp på 44:e våningen. Casinot och bufféerna var så där härligt amerikanskt tacky!
  • Charleston, SC var verkligen så där vackert som man sett på film. Jag valde på stående fot ut minst tio mansions vid vattnet där jag kunde bo happily ever after 🙂
  • Cocoa Beach, Florida hade så långa och fina stränder som dessutom var nästan folktomma. Perfekt för en ovan bikinibärare som jag!
  • Universal Studios i Orlando, Florida hade precis öppnat sin nya Harry Potter theme park där vi drack butter beer och köpte ett lager av Bertie Bott’s every flavor beans.
  • Key West, Florida. Gulliga färgglada hus blandas med glada turister, vilda tuppar och 6-tåiga katter i en söt liten stad närmare Kuba än amerikanska fastlandet.

Men såklart hann vi också med en hel del shopping. Jag hade en mycket trevlig dejt med en Louis Vuitton-affär i Jupiter, Florida (där Tiger Woods bor) och efter en och en halv timme kom jag ut med en graverad Keepall 50 med axelband, en Bloomsbury i Damier Ebene Canvas och en Monogram Shawl. En Gucci Charlotte Hobo och två Coach-väskor inhandlades även under resans gång. Jag var inne på Chanel och kände på en Jumbo i Black Caviar men bestämde mig för att den är något jag får se fram emot en annan resa.

Kunde vara jag i USA om man bortser från att jag inte kan gå i klackar.. Men shoppa kan jag!

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

30 07 2010
fantasyflickan

Jipiii! Trollet lever! 😉 MÅste väcka liv i min blogg snart också.

1 08 2010
Albert

Trevligt med härliga resor, VBD! På tal om trevliga resor kan nämnas att undertecknat resparty f.n. befinner oss på hotell i den goda orten Albert i Picardie i norra Frankrike. Skottland och Irland har just avverkats. Rekommenderas.
Hälsningar från Albert i Albert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: