Drömmen om våren..

10 04 2010

Snart är den nog här och då kan vi stå och njuta under de blommande träden precis som Hello Kitty och Dear Daniel gör under körsbärsträden. Can’t wait!

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

11 04 2010
Albert

En äkta hanami (stirrning av körsbärsträdsblommor) i Japan är en fantastisk och samtidigt nästan absurd upplevelse. Jag upplevde en sådan en gång, när jag hade turen att vara i Japan vid rätt tidpunkt. Alla (=ALLA) har pique-nique under träden, och alla är lyckliga som barn och tar typiskt japanska foton av varandra. Ett typiskt japanskt foto består av V-visande (med fingrarna) personer och i bästa fall en liten vy av en intressant bakgrund. Fast just dessa foton visar förstås alltid också de vackra körsbärsblommorna. Japaner är så trevliga!

12 04 2010
Trollet

Och så är de så söta! Man ska kanske inte dra ett helt folkslag över en kam men under tiden jag bodde i Tokyo kom jag fram till att det var helt ok att tycka det eftersom jag faktiskt har grundat uttalandet på egna erfarenheter. Och ni kan tro att man blir glad av att se en medelålders man plocka upp sin telefon med Hello Kitty-hängen på eller kontorstjejerna på väg till jobbet i dräkt och Mimmi Pigg väska, det värmer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: