Jippi, OS-guld #1 till Sverige!

15 02 2010

Yes yes yes, vad skönt det var att se Charlotte Kalla stå på benen i sista nedförsbacken och knipa guldet på 10 km fristil!

Jag som sedan unga år är ett stort OS-fan (vinter som sommar, bob som gymnastik, jag slukar allt) blir så rörd när idrottare blir glada att jag allt som oftast sitter med tårar i ögonen i tv-soffan när de är på upploppet/gör sitt livs fristående program etc. Förra veckan visade de OS-klassiker från Turin 2006 och skidsprinten och jag satt här med tårarna glänsande i ögonen och A undrade hur det var fatt egentligen.

Hoppas nu på fler medaljer till Sverige i Vancouver! Och att svenskarna får chansen att gå in på närmaste Tim Hortons, denna kanadensiska institution och köpa med sig en Ice Caff Supreme (eller vad nu årets kaloribomb kan tänkas heta) och ett sexpack donuts (Canadian maple rekommenderas varmt) Mums! Saknar kanadick-land en hel del nu när man får se så mycket därifrån på tv.. kanske skulle stannat kvar ett tag till..

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

16 02 2010
Albert

Instämmer om det mesta, framförallt om Tim Hortons 6-pack! Supergôtt!

17 02 2010
Trollet

Hehe, ja ni åt ju donuts istället för kvällsmat ni! Men visst är de goda och att man kan få en så bra mix, perfekt fredagsmys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: