Önskelistan den är tre mil lång..

6 12 2009

.. sjöng anden i Aladdin, min favorit bland tecknade karaktärer tror jag. Min önskelista är dock inte tre mil lång.. Men så här års när föräldrarna börjar undra vad dottern önskar sig kan det vara bra att ha en till hands. Förutom de uppenbara, att få må bra och vara lycklig, så önskar jag mig i år även:

  • boken ”Presidentens hustru” av Curtis Sittenfeldt. Jag hörde på P3 att den tydligen är en biografi löst baserad på Laura Bush liv och de komplikationer det medför för henne som demokrat att vara gift med George W.. intressant. Såg dessutom Fahrenheit 9/11 idag och då vill man gärna veta lite mer om familjen Bush.
  • glasskåp alt. Billybokhylla med glasdörrar för missesäker förvaring av söta saker 🙂
  • finfin väska med Japaninspirerat motiv från bluebox.se
  • Maoskål från samma ställe (se nedan)
  • vardagsparfym. Jag har inte varit och luktat ut någon favorit men tror att någon av Miss Dior, Paris Hilton Fairy Dust, True Religion for Women eller Ed Hardy Love and Luck for Women skulle kunna passa. Någon som har tips på en bra vardagsparfym? Det enda jag inte gillar är nog om det luktar för mycket vanilj.. kan kännas lite kvalmigt tycker jag.
  • fina och glada gardiner till mitt Hello Kitty-rum (ja, det är sant, vi har ett rum där det mest är Hello Kitty högt som lågt)
  • fina toppar/tröjor. Det är nästan aldrig någon som vågar köpa kläder till mig så jag blir extra glad om jag får det.
  • armbandsklocka Addiction by JetSet. De finns i många färger till en billig penning på Ur&Penn och mina favoriter är nog Lustrous Pink och White Virgin med stenar.

Jag har redan köpt ganska många julklappar faktiskt, och de jag inte köpt har jag i alla fall funderat ut. Svårast är det att köpa till A för jag är inte så bra på att smyga och att hålla masken.. ska öva!

Innan jag går och lägger mig vill jag tipsa om en film vi såg igår. Vi håller på och utvärderar Voddler och tyckte att det passade bra med en film på lördagskvällen och valde att se filmen ”Akeelah and the Bee” som ingen av oss hört talas om innan. Den handlar om en 11-årig tjej som växer upp i South Los Angeles och som är en jäkel på att stava. Hon blir coachad av en UCLA-professor (spelad av Laurence Fishburne) och tävlar tillslut på nationell nivå. Jag är fascinerad av mycket i den amerikanska skolan såsom marching bands, cheerleading, debate teams och spelling bees så denna film passade som handen i handsken. Rekommenderas!

Mao-skål från bluebox.se

Annonser

Åtgärder

Information

One response

7 12 2009
AP

Min önskelista skulle kunna bli tre mil lång. Lätt. Hehe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: