Lördagsmys!

14 11 2009

Världen känns genast som en bättre plats för missarna är hemma hos oss igen! De har varit på kollo hos mamma och pappa pga vår (inställda) Dublinresa men återbördades idag så nu är man lite gladare… ganska mycket gladare faktiskt. Mamma kom dessutom med ett superfint draperi hon sytt åt oss. Jag köpte tyget (glatt blått med berg, getter (!) och annat sött på) men insåg att det förmodligen skulle ha blivit liggande minst en bra bit in på 2010 innan det blev fållat, sytt och öljetter ibankade.. Nu är det på plats och är precis så fint som jag hade hoppats. Tack mamma!

Var och handlade mat på Maxi tidigare idag och köpte då också Professor Layton and Pandora’s Box till min Nintendo DS och jag hoppas att det är lika kul och klurigt som föregångaren. Till er som gillar kluriga spel kan Professor Layton and the Curious Village rekommenderas varmt.

Nu är det nog dags för lite avancerat lördagsmys. Trollet slickar sig nöjt om munnen (de har just fått lite lyxmat), vi andra är mätta och belåtna efter A:s goda kycklingpaj och jag ska krypa upp i soffan med några tidningar, Layton och missarna. Pappa tittar på program om kamelaffärer.. Lördagsmys helt enkelt 🙂

Buffy_blomma

Buffy ser ståtlig ut som vanligt

hungriga_missar

Så här gott är det med lyxig blötmat

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

14 11 2009
BTTT

Blötmaten va dodis!
Taaaas ^

16 11 2009
Karin

Vad kul att läsa din blogg!!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: