Musik ska byggas utav glädje..

12 11 2009

.. och nu har vi just sett på första avsnittet av Glee. Serien var jättehypad när vi just flyttat hem från Kanada (och man kände sig lite ledsen över att behöva se alla serier ett år i efterskott igen) så nu kändes det bra att svensk tv köpt in den så pass fort. Jag tyckte piloten var bra och ser fram emot nästa veckas avsnitt. Lite synd att det krockar med mitt favvoprogram Lyxfällan men det finns ju som tur är på tv3 Play och skulle väl ändå ha säsongsuppehåll nu.. synd.. var ska man då få sin dos av Charlies och Mathias pekpinnar om att ”sms-lån faktiskt är dåligt” och att man inte ska handla på avbetalning.. Mer Lyxfällan åt svenska folket! Som det ekonomiska läget ser ut just nu är det nog bara nyttigt.

På tal om musik så tänkte jag ta upp den gamla sången igen och har anmält mig till julkören på jobbet.. blir förhoppningsvis kul att få sjunga de gamla godingarna igen.. glömmer nog aldrig när vi i DoReMi sjöng O Helga Natt på julmässan och man fick rysningar för det var så maffigt..

Annonser

Åtgärder

Information

One response

13 11 2009
AP

Ja min Anders var riktigt besviken över att inte få se Lyxfällan i går. Brukar vara torsdagens höjdpunkt :-). Men den går ju i repris också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: